CASE STUDY: Wózki widłowe w browarze

WEWNĘTRZNY TRANSPORT
Branża browarnicza właśnie w okresie letnim przeżywa swój szczyt sezonu. Zanim jednak będziemy mogli cieszyć się smakiem chłodnego piwa, trunek musi przejść długą drogę produkcji i dystrybucji.
Branża browarnicza właśnie w okresie letnim przeżywa swój szczyt sezonu. Zanim jednak będziemy mogli cieszyć się smakiem chłodnego piwa, trunek musi przejść długą drogę produkcji i dystrybucji. Przyjrzyjmy się jak wygląda jego transport od zaplecza. 
 
Pod względem konsumpcji piwa Polska znajduje się na czwartym miejscu w Europie. Według „Brewers of Europe 2012” statystyczny Czech w ciągu roku wypija ok. 154 litrów, Austriak – 108, Niemiec – 107...

Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • 6 papierowych oraz elektronicznych wydań magazynu
  • Nieograniczony – przez 365 dni – dostęp online do aktualnego i archiwalnych wydań czasopisma
  • ... i wiele więcej!

Przypisy